Web Analytics
KK Crvena zvezda pozvala navijače na fer navijanje i da ne nasedaju na provokacije - BetaRS

KK Crvena zvezda pozvala navijače na fer navijanje i da ne nasedaju na provokacije

Kosarka | Izvor: Beta | 12.05.2024 | access_time 23:00
KK Crvena zvezda pozvala navijače na fer navijanje i da ne nasedaju na provokacije
Košarkaški klub Crvena zvezda pozvao je večeras svoje navijače da navijaju sportski, ne nasedaju na provokacije i da nikoga ne vređaju, na početku finalne serije plej-ofa ABA lige protiv Partizana.

Košarkaši Crvene zvezde u ponedeljak od 20.30 dočekuju u hali Aleksandar Nikolić Partizan, u prvoj finalnoj utakmici plej-ofa ABA lige.

Zvezda je na klupskom sajtu objavila da je u subotu povodom utakmica održan bezbednosni sastanak sa predstavnicima MUP-a, svim službama koje su uključene u organizaciju ove utakmice, uključujući i predstavnika Partizana.

"Crvena zvezda će zajedničkim snagama sa svim službama bezbednosti učiniti sve da utakmica protekne u najboljem redu. Klub još jednom poziva sve svoje navijače da u ponedeljak ispune dvoranu do poslednjeg mesta, pomognu ekipi da u sportskom ambijentu uz fer, korektno i sportsko navijanje, dođe do važne pobede na startu finalne serije", navodi se u saopštenju.

Zvezda je podsetila da u halu mogu da uđu samo vlasnici sezonskih karata, kao i da odštampane sezonske ulaznice na papiru neće važiti niti one karte koje su slikane mobilnim telefonima (QR code).

Klub je naveo da će kapije dvorane biti otvorene dva sata pre početka meča i da navijači dođu ranije zbog vrlo detaljnih kontrola na svim ulazima. Crveno-beli su poručili navijačima da ne nose upaljače, rančeve, bilo kakve torbice, kovanice kao ni flašice sa pićima.

"Zvezda još jednom apeluje na sve naše zvezdaše koji će se u ponedeljak naći u hali 'Aleksandar Nikolić' da ne nasedaju na bilo kakve provokacije, ne bacaju ništa na teren, ne vređaju nikoga i ambijentom za koji ne sumnjamo da će biti 'vetar u leđa' pomognu našem timu da dođe do vrlo važne pobede", dodaje se.

Zvezda je u saopštenju na klupskom sajtu objavila raspored ulaza na prve dve utakmice, pošto će u hali "Aleksandar Nikolić" biti domaćin i u sredu.

Teme