Web Analytics
KK Partizan pozvao navijače da navijaju sportski i dostojanstveno protiv Zvezde - BetaRS

KK Partizan pozvao navijače da navijaju sportski i dostojanstveno protiv Zvezde

Kosarka | Izvor: Beta | 18.05.2024 | access_time 13:35
KK Partizan pozvao navijače da navijaju sportski i dostojanstveno protiv Zvezde
Košarkaški klub Partizan pozvao je danas svoje navijače da budu pametni i dostojanstveni, da navijaju sportski i bez vređanja u predstojećoj trećoj utakmici finala plej-ofa ABA lige protiv Crvene zvezde, kako bi pomogli ekipi da nadoknadi zaostatak i sačuva šanse za odbranu titule. 

"Vi koji ste ovom timu Partizana čitave sezone bili pokretačka snaga. Vi, kojima se divi cela Evropa. Vi o kojima zluradi pojedinci žele da pričaju loše i za to jedva čekaju povod. Sutra je pred nama novi veliki zajednički ispit. Svi zajedno, moramo biti na svom maksimumu kako bismo se izborili za pobedu i odbranu titule šampiona. Zaostatak nije mali, ali ga zajedno možemo nadoknaditi", navodi se u saopštenju na sajtu Partizana.

Košarkaši Partizana igraju u nedelju od 20.30 kao domaćini u Beogradskoj areni protiv Crvene zvezde, treću utakmicu finala plej-ofa ABA lige.

Partizan brani titulu, ali posle dve utakmice gubi 0:2 od Zvezde, koja je pobedila u mečevima kao domaćin u hali "Aleksandar Nikolić". Serija se igra na tri pobede, pa crno-beli moraju u nedelju da pobede kako bi ostali u finalnoj seriji.

Partizan je pozvao svoje igrače na budnost u svakom trenutku utakmice i naveo da je "svaki poen važan, a svaki sekund meča presudan".

"Budite glasni i strastveni. Još jednom pokažite zašto ste najbolji. Pokažite ljubav, pružite podršku. Pokažite dostojanstvo i budite pametni. Borimo se za pobedu na terenu i na tribinama. Neka utakmica prođe bez vređanja po bilo kom osnovu i bez ubacivanja bilo kakvih predmeta na teren. Ne dozvolimo zluradima da likuju i proglašavaju klub i navijače Partizana negativcima. Partizan je iznad svih. Pokaži koliko ti je stalo", naveo je Partizan.

Teme