Web Analytics
Jovanović - Ćuta (Ekološki ustanak): Vesić mora da pokaže ugovor o Generalštabu - BetaRS

Jovanović - Ćuta (Ekološki ustanak): Vesić mora da pokaže ugovor o Generalštabu

Ekonomija | Izvor: Beta | 24.05.2024 | access_time 13:35
Jovanović - Ćuta (Ekološki ustanak): Vesić mora da pokaže ugovor o Generalštabu
Foto: Beta/Miloš Miškov
Lider Ekološkog ustanka Aleksandar Jovanović - Ćuta poručio je danas ministru građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Goranu Vesiću da će "morati da pokaže" ugovor o "revitalizaciji" bombardovanog kompleksa zgrada Generalštaba u centru Beograda.

Jovanović je ispred Vesićevog ministarstva rekao novinarima da "narod treba da zna šta je Vesić potpisao" i da će ga aktivisti Ekološkog ustanka akcijama "naterati da to učini".

"Goran Vesić beži već pet godina, ali moraće za ovo da odgovara. Srešćemo se i moraće građanima da pokaže šta je on to potpisivao. Ništa ne sme tajno da se potpisuje" - izjavio je Jovanović.

Narodna poslanica Ekološkog ustanka Danijela Nestorović kazala je da je zahtevala prijem kod Vesića, ali da nije dobila nikakav odgovor i dodala da je Generalštab imovina svih stanovnika Srbije i da oni imaju pravo da znaju šta se sa njom dešava.

Nestorović je kazala da će podneti krivičnu prijavu protiv Vesića zbog nesavesnog rada u službi i da će tražiti da se tajno potpisani ugovori ponište i proglase ništavim.

Posle konferencije za medije Jovanović je krenuo u zgradu Ministarstva, ali ga obezbeđenje nije pustilo da ode do kabineta Gorana Vesića.

Teme