Web Analytics
Terzić: Ponosan sam na ekipu, ali osećam se prazno posle poraza u finalu Lige šampiona - BetaRS

Terzić: Ponosan sam na ekipu, ali osećam se prazno posle poraza u finalu Lige šampiona

Fudbal | Izvor: Beta | 02.06.2024 | access_time 00:25
Terzić: Ponosan sam na ekipu, ali osećam se prazno posle poraza u finalu Lige šampiona
Trener fudbalera Borusije iz Dortmunda Edin Terzić rekao je da je ponosan na ekipu, ali da se oseća prazno posle večerašnjeg poraza u finalu Lige šampiona od Real Madrida.

"Teško je pronaći reči. Odigrali smo sjajnu utakmicu, ali smo shvatli zbog čega su postali šampioni 15. put. Bili su efikasni, a to je nešto što je nama nedostajalo. Pokazali smo da smo došli da pobedimo, a ne samo da odigramo utakmicu. Bili smo blizu. Sitnice su nedostajale. Čestitam im jer su zadržali 'glad' i možemo videti zbog čega su šampioni", rekao je Terzić za TNT Sports, preneo je Bi-Bi-Si (BBC).

Fudbaleri Borusije iz Dortmunda izgubili su večeras na londonskom Vembliju od Real Madrida 0:2 u finalu Lige šampiona.

Dortmund je večeras bio bolji u prvom poluvremenu, ali nije iskoristio nekoliko dobrih prilika, a Real u tom delu igre nije šutnuo u okvir gola. U drugom poluvremenu španski klub je zaigrao bolje i golovima Danija Karvahala u 74. i Vinisijusa Žuniora u 83. minutu osvojio titulu.

"Ovo je ponosan trenutak. Doveli smo 100.000 ljudi iz Dortmunda u London i svi su verovali. Ovo je bilo fantastično putovanje, ali osećam se i prazno jer je ovo bila velika prilika, ali je nismo iskoristili", dodao je Terzić.

Borusija Dortmund je jednom bila šampion Evrope, 1997. dok je Real osvojio 15. titulu u 18. finalu.

"Ovo je bila poslednja utakmica u sezoni, ima igrača koji će napustiti klub. U svlačionici je bilo vrlo emotivno", rekao je trener kluba iz Dortmunda.

Teme