Web Analytics
Kapiten Škotske: Nismo bili na visini zadatka - BetaRS

Kapiten Škotske: Nismo bili na visini zadatka

Fudbal | Izvor: Beta | 14.06.2024 | access_time 23:40
Kapiten Škotske: Nismo bili na visini zadatka
Kapiten fudbalske reprezentacije Škotske Endi Robertson rekao je da njegova ekipa u večerašnjoj utakmici protiv Nemačke, na početku Evropskog prvenstva, nije bila na visini zadatka.

"U prvom poluvremenu smo sve uradili pogrešno. Nismo bili na visini zadatka, nismo bili dovoljno agresivni. Imali su plan utakmice, imali smo i mi, njihov je bio milion puta bolji od našeg. Ali ne radi se planu, već o tome da ga nismo ostvarili na terenu. Kada su ovako velika takmičenja, morate to da uradite", rekao je Robertson za ITV, preneo je Skaj.

Fudbalska reprezentacija Škotske izgubila je od Nemačke 1:5 u Minhenu, na početku takmičenja na Evropskom prvenstvu.

"U drugom poluvremenu ostali smo sa 10 igrača, mislim da smo se držali dobro. Primili smo traljav gol, ali smo u drugom poluvremenu mogli da remiziramo. Ipak to nije uteha, večeras je bilo razočaravajuće", naveo je Robertson.

"Imali su odgovor na gotovo sve što smo uradili. Nismo bili na maksimumu, a to morate protiv ekipa iz prvog šešira. Moramo da se podignemo, imamo pet dana da se sastavimo i igramo protiv Švajcarske. Sutra ćemo biti ljuti i razočarani, a u nedelju moramo da budemo pozitivni i krenemo iz početka", dodao je on.

Škotska će u drugom kolu 19. juna igrati protiv Švajcarske.

Teme