Web Analytics
Nema povređenih u požaru na Novom Beogradu - BetaRS

Nema povređenih u požaru na Novom Beogradu

Hronika | 24.06.2024 | access_time 09:05
Nema povređenih u požaru na Novom Beogradu
Foto: Beta/Miloš Miškov

Dve ekipe lekara su upućene na Novi Beograd gde je jutros izbio požar koji je zahvatio kafić i deo stambene zgrade u ulici Maršala Tulbuhina, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

Kako prenosi Radio televizija Srbije (RTS), lekari pomažu uznemirenim stanarima, a jedna osoba nagutala se dima i prevezena je na Vojnomedicinsku akademiju.

Tokom noći lekari su izlazili na teren 104 puta, a od toga je 11 intervencija bilo na javnim mestima.

Dogodile su se tri saobraćajne nezgode i četiri osobe su povređene, među njima dvanaestogodišnja devojčica i jedan motociklista.

 

Nema povređenih u požaru na Novom Beogradu, svi stanovi u stambenoj zgradi oštećeni

Komandant Vatogasno-spasilačke brigade Beograd Dragan Miković izjavio je da u požaru, koji je izbio jutros u kafiću na Novom Beogradu, nije bilo povređenih i dodao da su svi stanovi u toj stambenoj zgradi oštećeni.

On je za RTS kazao da je požar lokalizovan.

"Ceo restoran je bio u plamenu i bili su ugroženi stanovi koji se nalaze iznad restorana. Svi stanovi, do poslednjeg sprata su oštećeni od požara. U požaru nema povređenih, lokalizovan je i vrši se kontrola stanova da budemo sigurni da u stanovima nema nikoga. U gašenju je učestvovalo devet vatrogasnih vozila i 27 vatogasaca spasilaca", rekao je Miković.

Požar je izbio jutros oko 6.00 u ulici Maršala Tolbuhina.

Teme