Web Analytics
DHL u Beogradu otvorio Ekspres servisni centar - BetaRS

DHL u Beogradu otvorio Ekspres servisni centar

Ekonomija | Izvor: Beta | 02.07.2024 | access_time 13:45
DHL u Beogradu otvorio Ekspres servisni centar
Foto: DHL

DHL Ekspres (Express) Srbija otvorio je danas u Beogradu novi Ekspres servisni centar i najavio dalje investiranje u izgradnju logističkog centra i novog sedišta te kompanije u Srbiji, vrednih od 25 miliona evra, koji bi trebalo da započnu sa radom početkom 2027. godine.

Kako je istaknuto, otvaranjem servisnog centra u Beogradu kompanija DHL Ekspres Srbija "nastavila je sa unapređenjem usluge uz ispunjenje cilja da bude još dostupnija svojim klijentima".

Ukazano je da, kompanija koja postavlja standarde u logistici i transportu, utiče na i razvoj ovog segmenta i u Srbiji.

Direktor DHL Ekspresa Srbija Fionn Herriott podsetio je da kompanije posluje 33 godine srpskom tržištu.

"Investirali smo u dva nova servisna centra, koja se nalaze u srcu Beograda i Novog Sada, kako bismo bili još dostupniji korisnicima. Radujem se i što možemo da uskoro najavimo nove investicije u Srbiju, a najveća će biti logistički centar i novo sedište DHL Ekspresa Srbija koji bi trebalo da počne da radi početkom 2027. godine u Beogradu", kazao je on.

Istakao je da ta investicija od 25 miliona evra pokazuje posvećenost timu koji radi u kompaniji, kao i podršku ekonomskoj budućnosti Srbije, ali i posvećenost klijentima u zemlji.

Na svečanosti je naglašeno da će DHL Ekspres Srbija nastaviti da uvodi inovacije sa ciljem da pruža jednostavnu, brzu i sigurnu uslugu, da i dalje ostane prvi izbor svojih klijenata.

Dodaje se i da je kompanija lider i u zelenim logističkim rešenjima i vodi računa o tome da gde god da posluje ekološki uticaj bude minimalan.

Na putu ostvarenja strategije održivosti "Mission 2050: Zero Emissions", u transportnu flotu uvedena su električna vozila i u ovom segment nastaviće se investicije i unapređenja.

Kako je istaknuto, smanjenje emisije štetnih gasova ostaće i dalje jedan od primarnih ciljeva kompanije u Srbiji.

Podseća se da je DHL vodeći globalni brend u logističkoj industriji koji nudi široki portfolio logističkih usluga u rasponu od nacionalne i međunarodne isporuke paketa, e-trgovine i fulfillment rešenja, međunarodnog ekspresnog, drumskog, vazdušnog i brodskog transporta do upravljanja industrijskim lancem snabdevanja.

Sa oko 395.000 zaposlenih u više od 220 zemalja i teritorija širom sveta, navedeno je da DHL povezuje ljude i preduzeća bezbedno i pouzdano, omogućavajući globalne održive trgovinske rute.

Sa specijalizovanim rešenjima za rastuća tržišta i industrije, uključujući tehnologiju, medicini i zdravstvo, inženjering, proizvodnju i energiju, automobilsku mobilnost i maloprodaju, DHL je, smatraju u toj kompaniji, odlučno pozicioniran kao "logistička kompanija za svet".

Ceo video materijal pogledajte OVDE.

Teme