Web Analytics
Naslovne strane za sredu, 10. jul 2024. godine - BetaRS

Naslovne strane za sredu, 10. jul 2024. godine

Društvo | 10.07.2024 | access_time 08:30
Naslovne strane za sredu, 10. jul 2024. godine
Foto: Beta/Amir Hamzagić
Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za sredu, 10. jul pišu o formiranju vlasti na beogradskoj opštini Stari grad, o rezultatima parlamentarnih izbora u Francuskoj, o Vimbldonu i drugim temama.

BLIC - "Bastać predsednik Skupštine, podrška stigla od SNS" o raspletu na opštini Stari grad. "Vimbldone, čuvaj se, Novak se naljutio" o kritikama koje je Đoković uputio delu publike.

VEČERNJE NOVOSTI - "Osvojila čak tri miliona glasova više, a izgubila" o izbornom sistemu u Francuskoj i rezultatu desnice. "Bestidni Britanci u ratu sa Đokovićem" o neprijatnosti koju je srpski teniser doživeo na Vimbldonu.

DANAS - List prenosi izjavu predsednika Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa "Ivica Dačić je SPS pretvorio u Vučićev privezak". "Združeni udar vlasti i tabloida na novinare" o hajci protiv Srđana Škora i izvlačenju njegove izjave iz konteksta.

NOVA - "Bastaća SNS podržao za predednika Skupštine" o formiranju vlasti na Starom gradu. "Na IT smerove se prijavilo 1.300 studenata manje" o opadanju interesovanja za programerske smerove na fakultetima.

POLITIKA - "Orbanova mirovna misija izazvala bes u Briselu" o reakcijama nakon posete mađarskog premijera Rusiji i Ukrajini. "Srbija čvrsto za Dejtonski sporazum i integracije Srpske" o poseti predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić Republici Srpskoj.

Teme