Web Analytics
Popović (SSP): Nesposobni SNS ministri, dokaz da su neophodni vanredni izbori - BetaRS

Popović (SSP): Nesposobni SNS ministri, dokaz da su neophodni vanredni izbori

Politika | 21.07.2024 | access_time 13:45
Popović (SSP): Nesposobni SNS ministri, dokaz da su neophodni vanredni izbori
Foto: Beta/Milan Ilić

Stranka slobode i pravde (SSP) poručila je danas da je sva sreća što čin dolaska bebe na svet nikako ne zavisi od gomile nesposobnih ministara poput Zlatibora Lončara i premijera Miloša Vučevića, kao i da je to dokaz da su neophodni vanredni izbori.

"Izjava Vučevića: 'Da nedostatak klima uređaja nije ugrozio rad porodilišta Narodni front i da je obavljano 30 porođaja dnevno, što je gotovo pun kapacitet rada' nova je uvreda za sve žene Srbije koje, kada krene porođaj, ne mogu da čekaju ni da zahladni, ni da stignu klime", navela je predsednica beogradskog odbora Stranke slobode i pravde (SSP), poslanica Mila Popović, u pisanoj izjavi.

Kako je "pojasnila Vučeviću": "ako ne postoje normalni uslovi u porodilištima onda su životi majka i beba ugroženi”.

"Sve što budućim majkama ovaj režim garantuje jesu ventilatori kojima se hvali ministarka Đurđević Stamenkovski i potpuna neizvesnost šta će zateći u porodilištu", navela je Popović.

Prema njenim rečima, "to je prava slika vlasti za koju je Srbija plen koji rasprodaje, a ljudi samo broj koji ih ne interesuje".

"Jedini način da zaustavimo potpuni slom jeste hitna primena svih zahteva opozicije vezanih za izborne uslove i vanredni izbori na kojima građani treba da kažu da li podržavaju one zbog kojih se žene porađaju bez klima, a mladi odlaze da se ne vrate", zaključila je Popović.

Teme