Web Analytics
Pobede Novog Pazara, Vojvodine i TSC-a u prvom kolu Super lige - BetaRS

Pobede Novog Pazara, Vojvodine i TSC-a u prvom kolu Super lige

Fudbal | Izvor: Beta | 21.07.2024 | access_time 21:35
Pobede Novog Pazara, Vojvodine i TSC-a u prvom kolu Super lige
Fudbaleri Novog Pazara, novosadske Vojvodine i TSC-a iz Bačke Topole ostvarili su danas pobede u prvom kolu Super lige Srbije.

Fudbaleri Novog Pazara na svom stadionu su pobedili subotički Spartak sa 3:2.

Pazarci su na poluvreme otišli sa dva gola prednosti, a strelci su bili Adetunđi Rasak Adešina u 23. minutu i Adem Ljajić u 31. minutu meča.

Ljajić je ponovo pogodio u 78. minutu meča, a Spartak je do kraja utakmice uspeo da smanji prednost golovima Voja Ubiparipa u 83. minutu i Kolinsa Atulea u 92. minutu.

Novosadska Vojvodina sa 3:1 je kao gost bila bolja od Tekstilca iz Odžaka, na meču odigranom na stadionu "Slavko Maletin Vava" u Bačkoj Palanci.

Vodeći gol za Novosađane postigao je Aleksa Vukanović u 28. minutu, dok su se u listu strelaca upisali i Marko Veličković u 51. minutu i Andrija Radulović u 89. minutu meča.

"Počasni gol" za tim iz Odžaka u prvom minutu nadoknade drugog poluvremena postigao je Ivan Davidović.

U duelu između TSC-a i IMT-a u Bačkoj Topoli, jedini gol za tim TSC postigao je Miloš Pantović u 70. minutu meča.

U drugom kolu, koje je na programu 27. jula, Vojvodina u Bačkoj Topoli dočekuje Novi Pazar, a Tekstilac gostuje OFK Beogradu u Loznici.

TSC će u Leskovcu gostovati protiv niškog Radničkog, Tekstilac će u Leskovcu gostovati OFK Beogradu, dok Spartak u Senti dočekuje Čukarički.

Teme