Web Analytics
Naslovne strane za petak, 26. jul 2024. godine - BetaRS

Naslovne strane za petak, 26. jul 2024. godine

Društvo | 26.07.2024 | access_time 08:40
Naslovne strane za petak, 26. jul 2024. godine
Foto: Beta/Amir Hamzagić
Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za petak, 26. jul pišu o Olimpijadi, o prosečnoj zaradi i o novim pretnjama smrću Aleksandru Vučiću.

BLIC - "112 srpskih nada za medalju", u Parizu počinju 33. letnje Olimpjiske igre. List piše ko je Saša Kasanoš "specijalac" SAD za Zapadni Balkan, "Poslali su ga da iskoreni uticaj Rusije".

DANAS - "Većini građana plata od 100.000 dinara samo san", predsednik Srbije Aleksandar Vučić pre Zavoda za statistiku objavio da je prosečna zarada dostigla šest cifara.

VEČERNJE NOVOSTI - "Vučiću omča oko vrata, spominju preki sud", o bolesnoj kampanji na mrežama. List piše da je "Dedinje" ukinulo liste čekanja, "Operacija na srcu bez čekanja".

NOVA - "Tajne budžetskih rezervi", kakve poverljive poslove finansira generalni sekretarijat Vlade. List piše da je "Firma sa profitom manjim od 3.000 kupila Staru šećeranu za šest miliona evra", država nije iskoristila pravo preče kupovine za čuvenu beogradsku građevinu u radničkojh ulici.

POLITIKA - "Zašto zapad žmuri dok Priština slavi teroriste". List piše da je "Prosečna plata u maju iznosila 100.170 dinara".

KURIR - "Nedopustivo", Vučića stavili na vešala, čak i poručili: "Makar da umre, ako ništa drugo". "Rok" o tome da su ostala još dva meseca da se podigne optužnica posle nestanka Danke Ilić u Boru i da ističe vreme.

SRPSKI TELEGRAF - "Amerikanci namestili igru Jokiću", uhapsili mu brata pred meč na OI. List piše i da će predsednik boraviti u Francuskoj, "Vučić u Parizu na poziv Makrona".

ALO - "Srpski rekord", prosečna plata veća od 100.000 dinara. List piše i da tužilaštvo pokreće istragu zbog pretnji predsedniku, "Posle metka za Vučića i vešala".

Teme