Web Analytics
Naslovne strane za utorak, 30. jul 2024. godine - BetaRS

Naslovne strane za utorak, 30. jul 2024. godine

Društvo | 30.07.2024 | access_time 08:45
Naslovne strane za utorak, 30. jul 2024. godine
Foto: Beta/Amir Hamzagić
Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za 30. jul 2024, pišu o sportistima Srbije na Olimpijskim igrama u Parizu a bave se i rudarenjem litijuma i odnosom Srpske pravoslavne crkve i opozicije o tom pitanju.

BLIC - "Za 24 sata se udavilo troje mladih", piše list o "crnom vikendu" na rekama i jezerima. List piše da su strelci Arunović i Mikec obezbedili Srbiji medalju na Olimpijskim igrama u Parizu, u tekstu pod naslovom: "Nije još gotovo, idemo po zlato".

VEČERNJE NOVOSTI - "Srebro u džepu za zlatne strelce", o prvoj medalji za Srbiju na Olimpijskim igrama u Parizu. List piše da je lane 145.843 ljudi promenilo adresu, u tekstu pod naslovom: "Kofere pakuju u 36. godini i to uglavnom nezaposleni".

ALO - "Prva medalja za Srbiju!", o uspehu srpskih strelaca Zorane Arunović i Damira Mikeca na letnjim Olimpijskim igrama u Parizu.

DANAS - "Opozicija podeljena i oko rudnika litijuma", piše list. "Ne pita se samo Vučić o kopanju litijuma", kazao je poslanik Zeleno levog fronta Bogdan V. Radović.

INFORMER - "Zorana i Damir pucaju za zlato", o uspehu srpskih strelaca na letnjim Olimpijskim igrama u Parizu.

KURIR - List piše o opasnosti od eskalacije sukoba na Bliskom istoku pod naslovom: "Na ivici".

NOVA - "Zemlju pretvaraju u rudarsku koloniju a SPC je ponizni podanik", kazao je sveštenik iz Amerike, otac Saša Petrović. List piše da vlada čine sve da vrh naprednjaka ostane u ekskluzivnim objektima na Dedinju, u tekstu pod naslovom: "SNS luksuz".

POLITIKA - "Nadal nije imao šanse protiv Novaka Đokovića", piše list o nastupu tenisera Novaka Đokovića na Olimpojskim igrama u Parizu. "Uskoro SMS upozorenje na vremenske nepogode", piše list.

SRPSKI TELEGRAF - "Zorana i Mikec uzeli prvu medalju za Srbiju", o letnjim Olimpijskim igrama u Parizu.

Teme