Web Analytics
Direktor Pošte Srbije obišao poslovnice u Staroj Pazovi i Inđiji: Želimo da pružimo najbolje usluge - BetaRS

Direktor Pošte Srbije obišao poslovnice u Staroj Pazovi i Inđiji: Želimo da pružimo najbolje usluge

Ekonomija | Izvor: Beta | 02.08.2024 | access_time 15:15
Direktor Pošte Srbije obišao poslovnice u Staroj Pazovi i Inđiji: Želimo da pružimo najbolje usluge
Vršilac dužnosti direktora Pošte Srbije Zoran Anđelković danas je u poseti poslovnicama u Staroj Pazovi i Inđiji istakao da Pošta pruža više do 300 usluga i da je namera da one budu još dostupnije građanima.

"Post-ekspres i onlajn trgovina su u ekspanziji, i u tom domenu smo sasvim sigurno najoperativniji”, rekao je Anđelković.

Najavio je mogućnosti da se ubuduće objedine plaćanja svih komunalnih i poreskih usluga na šalterima pošta.

„Važna nam je integracija našeg sistema sa svim onim uslugama koje se u opštini pružaju. U tom slučaju svaki građanin bi dolaskom na jedan šalter mogao veoma brzo da dobije informacije o svim obavezama koje ima”, rekao je Anđelković.

Poseta Anđelskovića poslovnicama je deo strategije Pošte Srbije za unapređenje kvaliteta usluga i modernizaciju infrastrukture, sa ciljem da se korisnicima pruži što efikasnija i brža usluga.

On je razgovarao sa zaposlenima o svakodnevnim izazovima sa kojima se suočavaju, kao i o mogućnostima da im se poboljšaju radni uslovi, u okviru radne jedinice, kako bi se povećala efikasnost poslovanja.

On je naglasio značaj kontinuiranog ulaganja u obuku kadrova i modernizaciju tehnoloških resursa, što bi trebalo da doprinese zadovoljstvu korisnika, navodi se u saopštenju Pošte Srbije.

Anđelković je u Inđiji razgovarao i sa predsednikom Opštine Inđija Markom Gašićem o unapređenja poštanskih usluga na teritoriji te opštine. 

Teme