Web Analytics
Mitrović (SSP): Vučević ne odlučuje ni o čemu, nek se vrati u Novi Sad i rešava komunalna pitanja - BetaRS

Mitrović (SSP): Vučević ne odlučuje ni o čemu, nek se vrati u Novi Sad i rešava komunalna pitanja

Politika | 09.08.2024 | access_time 11:45
Mitrović (SSP): Vučević ne odlučuje ni o čemu, nek se vrati u Novi Sad i rešava komunalna pitanja
Foto: Vlada Srbije/Slobodan Miljević
Generalni sekretar Stranke slobode i pravde (SSP) Peđa Mitrović je ocenio da je Miloš Vučević "nejaki premijer... bez portfelja" čija vlada danas obeležava 100 dana rada.

"Prvi put u istoriji Srbije je premijer toliko razvlašćen i nepitan za mišljenje, a politika koju Vlada vodi toliko protiv naroda", piše u saopštenju SSP.

"Nijedno važno pitanje u zemlji danas nije u njegovom rukama. Povampirenje teme litijuma, zbog kog se podigla Srbija, predvode predsednik, ministar finansija i predsednica Skupštine", naveo je Mitrović.

Mitrović dalje piše da "čedo-projekat ove Vlade, EXPO 27, koji će Srbiju odvesti u istorijski finansijski debakl, vode takođe predsednik i ministar finansija".

"Kad već ne može da bude gradonačelnik Kragujevca, gde je redovno studirao dok je istovremeno živeo u Novom Sadu, za Vučevića je najbolje da se vrati u Novi Sad, da rešava komunalna pitanja. To mu je politički domet", smatra Mitrović i zaključuje: "Kakav premijer, takva Vlada, takvi rezultati u prvih 100 dana - nikakvi".

Teme