Web Analytics
Naslovne strane za petak, 16. avgust 2024. godine - BetaRS

Naslovne strane za petak, 16. avgust 2024. godine

Društvo | 16.08.2024 | access_time 08:50
Naslovne strane za petak, 16. avgust 2024. godine
Foto: Beta/Miloš Miškov

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za petak, 16. avgust pišu o poseti predsednika Srbije Aleksandra Vučića Malom Zvorniku, o "majmunskim boginjama", o plasmanu Beogradskog univerziteta na ovogodišnjoj Šangajskoj listi i drugim temama.

ALO - "Toplotni udar kosi mlade", piše list.

BLIC - "Preti li nam nova korona", o epidemiji "majmunskih boginja". List piše da meteorolozi najavljuju "produžetak leta".

DANAS - Predsednik udruženja "Ne damo Jadar" Zlatko Kokanović u intervjuu za list o poseti predsednika Srbije Malom Zvorniku kaže: "Zarad lične kampanje spreman je na sve". "Srbija ključa od nezadovoljstva", o najavi novih protesta zbog kopanja litijuma. "Struja skuplja, rezultati EPS-a loši", piše list.

INFORMER - List piše o advokatu iz Srbije koji je kažnjen u Hrvatskoj u tekstu pod naslovom: "Zatvor zbog Bajinih pesama".

NOVA - "Vučićeva poseta dokaz propasti bajki o zlatnom dobu", o poseti predsednika Srbije Malom Zvorniku i razgovoru sa meštanima. "Novaka čeka pakao do kraja godine, brani 4.500 bodova", o izazovima koji čekaju Đokovića u nastavku sezone.

POLITIKA - "Srbija traži objašnjenje od Severne Makedonije" o bekstu iz kućnog pritvora pripadnika OKV. "UB među 500 najboljih univerziteta na svetu", o ovogodišnjem plasmanu beogradskog univerziteta na Šangajskoj listi. "I zdravi su razdražljivi, mrzovoljni i depresivni" o uticaju vrućina na mentalno zdravlje.

SRPSKI TELEGRAF - List objavljuje vodič o kriptotrgovini: "Kako da kupite i prodate bitkoin u Srbiji". "Niko nikad kao Vučić", piše list o razgovoru predsednika Srbije s građanima Malog Zvornika.

Teme