Web Analytics
Naslovne strane za ponedeljak, 26. avgust 2024. godine - BetaRS

Naslovne strane za ponedeljak, 26. avgust 2024. godine

Društvo | 26.08.2024 | access_time 08:40
Naslovne strane za ponedeljak, 26. avgust 2024. godine
Foto: Beta/Amir Hamzagić
Dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za ponedeljak, 26. avgust 2024. godine pišu o sukobima na Bliskom istoku, najavama iskopavanja litijuma, stanju gradskog prevoza u Beogradu i drugim temama.

BLIC - "Reklame za drogu na ulici", o nalepnicama u Beogradu sa QR kodom koji navodno vodi na sajt za prodaju droge. "Bliski istok nikad bliži ratu", piše list.

VEČERNJE NOVOSTI - "Osuđen zbog špijunaže za Albaniju i Prištinu", o osuđenom Srbinu Dejanu Rakoviću. "Osnivaču Telegrama preti 20 godina zatvora", piše list.

DANAS - "Licitiranje milijardama je pritisak na narod", o navodima da će država morati da plati kompaniji "Rio Tinto" ukoliko se odustane od kopanja litijuma. "Na delu potpuni slom sistema javnog prevoza u Beogradu", smatraju NVO i opozicija nakon dve autobuske nesreće.

NOVA - "Svi 'prljavi' poslovi SNS vlasti", piše list o najavama iskopavanja litijuma i potencijalnog skladištenja nuklearnog otpada. "Ako mu se dozvoli, Vučić će Srbiju pretvoriti u Putinovu Rusiju", smatra Srđan Cvijić iz Beogradskog centra za bezbednosnu politiku.

POLITIKA - "Izraelci gađali Liban, Hezbolah lansirao dronove", piše list. O hapšenju osnivača Telegrama, list piše u tekstu "Svi gresi Pavela Durova".

Teme