Web Analytics
Stojković: Nema mesta spekulacijama - BetaRS

Stojković: Nema mesta spekulacijama

Fudbal | Izvor: Beta | 29.08.2024 | access_time 15:30
Stojković: Nema mesta spekulacijama
Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković izjavio je danas da je cilj reprezentacije "odlazak na treće veliko takmičenje u nizu prioritet u narednom periodu".

"S obzirom na to da smo skloni različitim spekulacijama, želim da naglasim da nema prostora za tako nešto. U ponedeljak je konferencija za medije na kojoj ćemo razgovarati detaljnije o mnogim temama, kao i o našim ciljevima u Ligi nacija, ali pre svega pripremi za utakmice u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo. Odlazak na treće veliko takmičenje u nizu biće naš prioritet u narednom periodu", izjavio je Stojković, a preneo FSS.

Reprezentacija Srbije počinje novi ciklus Lige nacija u najjačoj, elitnoj grupi, zajedno sa Španijom, Danskom i Švajcarskom.

"Posle razgovora sa selektorom, iz opravdanih razloga, septembarski ciklus mečeva preskočiće Dušan Vlahović, Sergej Milinković – Savić i Aleksandar Mitrović", preneo je FSS.

"Što se tiče Vlahovića, Sergeja i Mitra stvari su vrlo jednostavne. Vlahović me je zvao, rekao da ima porodične probleme, u to ne ulazim i nadam se da će to što ima rešiti na pozitivan način, što mu iskreno želim. Mitrović i Sergej praktično sve vreme igraju u Al Hilalu pod povredama", rekao je Stojković.

"Momci su se javili, pričali smo, razumem sve, hoće da iskoriste vreme kako bi te povrede sanirali. Kod Mitrovića je problem zadnja loža, kod Sergeja bol u leđima, igra pod injekcijama, mislim da je reč o pršljenu", dodao je selektor Srbije.

Teme