Web Analytics
Naslovne strane za subotu, 31. avgust 2024. godine - BetaRS

Naslovne strane za subotu, 31. avgust 2024. godine

Društvo | 31.08.2024 | access_time 10:35
Naslovne strane za subotu, 31. avgust 2024. godine
Foto: Beta/Milan Obradovic

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za subotu, 31. avgust pišu o dvodnevnoj poseti predsednika Francuske Emanuela Makrona Srbiji i o drugim temama.

ALO - "Građani u plusu 44.000 dinara" o uštedi tokom akcije "najbolja cena". List piše da je francuski predsednik Emanuel Makron po odlasku iz Beograda poslao moćnu poruku "Francuska je verni prijatelj Srbije".

BLIC - "Makron Srbima: Pokazali ste evropski duh!", o dvodnevnoj poseti predsednika Francuske Emanuela Makrona Srbiji.

VEČERNJE NOVOSTI - "Suštinski unapredili odnose sa Beogradom", list prenosi ocenu predsednika Francuske Emanuela Makrona prilikom posete Srbiji. "Kurti gasi život Srba, upali čak i u bolnicu", o dešavanjima na Kosovu.

DANAS - Analiza dvodnevne posete Srbiji predsednika Francuske "Makron ne vidi da je Srbija postmoderna Vučićeva diktatura". "Bez povišice do januara, protesti u ponedeljak", o najavi sindikata iz prosvete.

NOVA - List piše o poseti predsednika Francuske Emanuela Makrona "Kupovina 'rafala' korak ka udaljavanju od Moskve". "Za ulazak u EU od 2025. biće neophodna dozvola", o novim pravilima za putovanje u Evropsku uniju.

INFORMER - "Srbija sa 'rafalima' postaje velesila" o nabavci francuskih lovačkih aviona. "Deca nam se igraju sa životom", o izazovima na društvenoj mreži Tik Tok.

KURIR - O poseti francuskog predsednika Emanuela Makrona Srbiji "Istorijska poseta". "Roditelji na mukama" minimun 250 evra za pripremu deteta za školu".

POLITIKA - O poseti predsednika Francuske Emanuela Makrona Srbiji i temama razgovora sa srpskim predsednikom Aleksandrom Vučićem "Od kulturne saradnje do veštačke inteligencije". "Prvi 'rafali' u Srbiji 2028. godine", o dogovorenoj kupovini borbenih aviona od Francuske.

SRPSKI TELEGRAF - List piše da Srbija uz Rafale dobija moćne rakete "Tihi ubica ruši i muvu u letu".

Teme