Web Analytics
Naslovne strane za nedelju, 1. septembar 2024. godine - BetaRS

Naslovne strane za nedelju, 1. septembar 2024. godine

Društvo | 01.09.2024 | access_time 10:40
Naslovne strane za nedelju, 1. septembar 2024. godine
Foto: Beta/Milan Obradovic

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za nedelju, 1. septembar pišu o utiscima nakon posete predsednika Francuske Emanuela Makrona (Emmanuel Macron), o početku školske godine i o drugim temama.

ALO - List piše o upadu kosovskih specijalaca u srpske institucije. "Novak doživeo šok na US openu" o Đokovićevoj eliminaciji sa turnira.

BLIC - Rezime posete predsednika Francuske Emanuela Makrona Srbiji "Tri ključne Makronove poruke". Tragična statistika o bezbednosti saobraćaja "Crni avgust: Na drumovima Srbije 63 mrtvih!".

VEČERNJE NOVOSTI - Ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović najavljuje "Prosvetarima od januara bolje plate i zaštita". "Pravopis za đake bez suvišnih pravila", povodom početka nove školske godine.

KURIR - Ministar trgovine Tomislav Momirov povodom početka akcije "Bolja cena" u intervjuu za list kaže "Od danas jeftinije oko 700 proizvoda". "Đuriću oduzeli srebro zbog stolice na kojoj je sedeo?" o oduzimanju medalje srpskom sportisti na Paraolimpijadi u Parizu.

POLITIKA - Izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića povodom tenzija na severu Kosova "Važno je što su Evropa i Amerika osudile ponašanje Kurtija". Razgovor nedelje sa ministarkom prosvete Slavicom Đukić Dejanović "Kazne za napad na nastavnika kao za napad na advokata".

Teme