Web Analytics
Naslovne strane za ponedeljak, 2. septembar 2024. godine - BetaRS

Naslovne strane za ponedeljak, 2. septembar 2024. godine

Društvo | 02.09.2024 | access_time 09:40
Naslovne strane za ponedeljak, 2. septembar 2024. godine
Foto: Beta/Amir Hamzagić
Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od ponedeljka, 2. septembra pišu o uspehu Angeline Topić na juniorskom Svetskom prvenstvu u ateltici u Limi, početku nove školske godine i akciji snižavanja cena u prodavnicama.

BLIC - "Učenici ponovo u školskim klupama i to na 35 stepeni", o početku nove školske godine. List piše o avionima čiju kupovinu je Srbija dogovorila s Francuskom, u tekstu pod naslovom "Rafali 'tri u jedan'".

VEČERNJE NOVOSTI - List piše o akciji snižavanja cena, u tekstu pod naslovom "Najbolje cene" nema još na svim rafovima". "Angelina skočila do zlata", o uspehu Angeline Topić, na juniorskom Svetskom prvenstvu u atletici, u glavnom gradu Perua Limi.

DANAS - "Lokalni Srbi najavljuju građansku neposlušnost", piše list o dešavanjima na severu Kosova. "Imamo veliki problem sa radom struktura bezbednosti", kazala je Sofija Todorović iz Inicijative mladih za ljudska prava.

NOVA - "Zbog požara na deponijama se u Srbiji još teže diše", piše list. "Ništa nije trajno, pa ni kada Zapad gleda Vučiću kroz prste", kazao je nekadašnji ambsador u Parizu Radomir Diklić.

POLITIKA - "Odnosi sa Srbijom se vraćaju u prirodne okvire", rekao je potpredsednik Vlade Crne Gore Milun Zogović. "Angelina Topić, šampionka planete", osvojila je zl .

KURIR - "Princeza Angelina Topić najbolja na svetu", ovako se bori za svoju zemlju, piše list. List piše i o vandalizmu kod Gračanice, "Uvreda, Albanci zapalili krstove".

SRPSKI TELEGRAF - "Panika u Americi", zbog Kine staje proizvodnja čipova i oružja, Peking ograničio izvoz germanijuma i galijuma. List piše i o nesreći u Gornjem Milanovcu: "Teretni lift ubio radnicu kad joj je kosu zahvatila sajla".

INFORMER - "Zaustavite ludaka Kurtija", haos na Kosmetu, piše list. List piše i da će Zvezda igrati bez najboljeg igrača u Ligu šampiona, "Prodala Hvanga", Korejac u Fejnordu za osam miliona evra.

ALO - "Srpski 'rafali' gađaće ruskim raketama", pun pogodak, nabavka jednog od najmodernijih borbenih aviona omogućava niz pogodnosti, piše list. List piše i o velimkom povratku atletičarke Angeline Topić posle povrede: "Angelina od zlata".

Teme