Web Analytics
Naslovne strane za četvrtak, 5. septembar 2024. godine - BetaRS

Naslovne strane za četvrtak, 5. septembar 2024. godine

Društvo | 05.09.2024 | access_time 08:30
Naslovne strane za četvrtak, 5. septembar 2024. godine
Foto: Beta/Dragan Gojic

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za četvrtak, 5. septembar pišu o glumici Radi Đuričin i frontmenu grupe "Riblja Čorba" Bori Đorđeviću, koji su juče preminuli, a bave se i dešavanjima na severu Kosova.

ALO - "Španija na Marakani" o utakmici koja očekuje večeras fudbalsku reprezentaciju Srbije. "Konačno kraj velikih vrućina" o najavljenom padu temperature.

BLIC - "Preminuo Bora Đorđević, ikona srpskog rokenrola", piše list. "Odlazak najlepšeg osmeha glumišta", piše list o glumici Radi Đuričin koja je juče preminula.

VEČERNJE NOVOSTI - List piše o preminulom frontmenu grupe "Riblja čorba" Bori Đorđeviću, u tekstu pod naslovom: "Rifovi tuge za srpskog Dilana". "Život je nosila sa širokim osmehom", piše list o glumici Radi Đuričin.

DANAS - "Slučaj Banjska je sahranio pozicije Beograda i Srba", kazao je o novoj krizi na Kosovu predsednik Foruma za etničke odnose Dušan Janjić. "Glumica čiji je osmeh ostao simbol Beograd", piše list o glumici Radi Đuričin.

INFORMER - List prenosi izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića koji je rekao da "Migove" neće poklanjati nikome i da je to laž. "Preminuo najveći srpski roker" o smrti Bore Đorđevića.

KURIR - "Vučić: Moguće da i ja neću biti za kopanje litijuma, ako postoji opasnost", piše list.

NOVA - Pod naslovom "Dugi dani uz duge cevi", piše list o tome kako izgleda život na severu Kosova gde gase srpske institucije. "Bora Đorđević odlazu u legendu", o frontmenu grupe "Riblja čorba".

SRPSKI TELEGRAF - List piše o boravku predsednika Srbije u Podrinju. "Zelenskom se Kursk obija o glavu" o navodnim planovima Rusije da uzvrati napad Ukrajini.

Teme