Web Analytics
Šapić: Opozicija do ponedeljka da predloži svog kandidata za direktora Apoteka Beograd - BetaRS

Šapić: Opozicija do ponedeljka da predloži svog kandidata za direktora Apoteka Beograd

Politika | 12.09.2024 | access_time 17:55
Šapić: Opozicija do ponedeljka da predloži svog kandidata za direktora Apoteka Beograd
BETAPHOTO/BEOINFO
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić izjavio je danas da ostaje ponuda opoziciji da predloži kandidata za direktora "Apoteke Beograd" i da će za vršioca dužnosti direktora te ustanove biti izabran kandidat koji do ponedeljka donese najviše potpisa predsedniku Skupštine grada Nikoli Nikodijeviću.


"Opoziciona stranka ili koalicija koja donese najveći broj potpisa kod Nikodijevića ima 64 naša na to i taj kandidat biće izabran za vršioca dužnosti i očekujemo da ono što je rekao uradi i reši probleme", rekao je Šapić novinarima na Novom Beogradu.

Dodao je da ukoliko se ne pojavi niko od opozicije kao kandidat za direktora Apoteke "Beograd" da će u sledećih mesec dana pitati zaposlene tog javnog preduzeća da daju kandidate, kao i da je njima potreban najveći broj potpisa.

"Dogovorite se, donesite potpise, daćemo podršku, iskrenu podršku u želji da uspe, ali nemojte da nam kažete evo ja sam došao, ali mora šest zakona da se promeni, pa onda ste to trebali da date objašnjenje i za našu neuspešnost da učinimo tu firmu elementarno profitabilnom", poručio je Šapić opozicionim strankama.

Teme

Novo

Društvo

Šta drugi čitaju

Ekonomija

Fudbal

Zelena Srbija

IT