Web Analytics
Unikredit banka predstavila platformu za elektronsku razmenu i potpisivanje dokumenata pravnih lica - BetaRS

Unikredit banka predstavila platformu za elektronsku razmenu i potpisivanje dokumenata pravnih lica

Ekonomija | Izvor: Beta | 24.09.2024 | access_time 14:00
Unikredit banka predstavila platformu za elektronsku razmenu i potpisivanje dokumenata pravnih lica
Unikredit (UniCredit) banka danas je saopštila da je prva banka u Srbiji koja je predstavila platformu za elektronsku razmenu i potpisivanje dokumenata pravnih lica, čime unosi određeni nivo revolucije u bankarstvu na domaćem tržištu.

Nova platforma omogućava brz, jednostavan i siguran pristup svim potrebnim dokumentima, 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji, čime se znatno štedi vreme, bez potrebe dolaska u banku i čekanja u redovima, navodi se u saopštenju.

Osim uštede vremena i time smanjenja troškova, taj inovativni servis omogućava lakši uvid u kompletnu obostrano potpisanu dokumentaciju, za sva pravna lica bez obzira na veličinu.

Pristup platformi omogućen je za više korisnika u istoj kompaniji, što, kako je istaknuto, to rešenje čini idealnim za sva preduzeća, preduzetnike kao i velike kompanije koje žele da optimizuju svoje poslovanje.

Ta tehnologija, pored toga što pojednostavljuje interne procese kompanija, može značajno doprineti smanjenju upotrebe papira, ubrzati zaključivanje poslova i povećati sigurnost podataka.

"Uvođenjem nove platforme pravimo još jedan korak u digitalnoj transformaciji naše banke. Trudimo se da olakšamo poslovanje klijentima, da im štedimo vreme kako bi se fokusirali na ono što je za njih najvažnije – razvoj svog biznisa", istakao je predsednik Izvršnog odbora Unikredit banke u Srbiji Nikola Vuletić.


Teme