Web Analytics
Unikredit banka ponovo nagrađuje svoje klijente, mala preduzeća i preduzetnike - BetaRS

Unikredit banka ponovo nagrađuje svoje klijente, mala preduzeća i preduzetnike

Ekonomija | Izvor: Beta | 01.10.2024 | access_time 14:20
Unikredit banka ponovo nagrađuje svoje klijente, mala preduzeća i preduzetnike
Foto: Unikredit banka
Unikredit (UniCredit) banka najavila je danas da je pokrenula novi krug nagradnog takmičenja "Nagrađujemo kad uspešno sarađujemo" za svoje klijente, za mala preduzeća i preduzetnike, koje će trajati do 31. januara 2025. godine.

Kako je istaknuto, želja Unikredit banke je da nagradi lojalnost klijenata i da njihov biznis bude uspešniji, a odluka o novom krugu takmičenja doneta je nakon uspeha prošlogodišnjeg.

Banka će nagraditi tri pobednika vrednim nagradama, a glavna nagrada je novo komercijalno vozilo sa osnovnom opremom.

Druga nagrada je vaučer za kupovinu tehnike i kancelarijske opreme.

Treća nagrada namenjena je za malo preduzeće ili preduzetnika i to tri kotizacije za pohađanje kursa ili treninga koji se održava u Srbiji, a odnosi se na teme razvoja poslovanja u segmentu preduzetništva.

"U svetu koji se veoma brzo menja, mala preduzeća i preduzetnici moraju biti inovativni i prilagođavati se svim promenama veoma brzo, a naša banka je tu da ih podrži na svakom koraku, kao i da svemu pruži dodatnu vrednost. Novim krugom takmičenja želimo da podstaknemo još veću inovativnost i konkurentnost među našim klijentima, a uvereni smo da će i potvrditi našu kontinuiranu posvećenost osnaživanju preduzetništva", istakao je član Izvršnog odbora i direktor poslovanja sa stanovništvom i malim privrednim društvima u Unikredit banke Rastko Nicić.

Pobednik prošlogodišnjeg nagradnog konkursa, direktor MS Top Trade Company, Sava Marić, istakao je kako smatra da je nagradni konkurs dokaz da banka motiviše klijente, što je ocenio kao veoma bitno za poslovanje.

"Na mene je nagrada uticala kao motiv da ubuduće sa Unikredit bankom pravim veću i čvršću saradnju u cilju razvijanja poslovanja svoje firme. Nadam se da će na buduće dobitnike, nagrade uticati kao pokretač boljih rezultata njihovih kompanija", rekao Marić.

Pravo na učešće u nagradnom takmičenju imaju svi postojeći poslovni klijenti banke koji ispunjavaju uslove da posluju sa Unikredit bankom najmanje godinu dana, posmatrano u odnosu na početak nagradnog takmičenja, odnosno da posluje sa bankom od 30. juna 2023. godine i ranije.

Takođe firma koja konkuriše za nagradu treba da je osnovana i posluje najmanje dve godine posmatrano u odnosu na početak nagradnog takmičenja, od 30. juna 2022. godine i ranije, kao i da ima šifru delatnosti koja pripada nekom od sektora A, B, C, D, F, G, H, I, J, L, M, N, O, P, Q, S,T ili sektoru U, a u skladu sa Uredbom o klasifikaciji delatnosti.

Nužno je i da je firma korisnik ili da tokom trajanja perioda nagradnog takmičenja postane korisnik nekog od paketa računa: BizStandard, BizGold, BizPrestige, ProStandard, ProGold, ProPrestige.

Kriterijumi za učešće, bodovanje klijenata i ostvarivanje nagrada su detaljno opisani u Pravilniku koji se nalazi na internet stranici Banke, na linku:
(https://www.unicreditbank.rs/rs/sme/nagradjujemo-kada-uspesno-saradjujemo.html ).

Teme