Web Analytics
Formula 1 potpisala ugovor sa grupom luksuznih brendova LVMH - BetaRS

Formula 1 potpisala ugovor sa grupom luksuznih brendova LVMH

Automoto | Izvor: Beta | 02.10.2024 | access_time 21:55
Formula 1 potpisala ugovor sa grupom luksuznih brendova LVMH
Rukovodstvo Formule 1 potpisalo je danas 10-godišnji ugovor sa grupom luksuznih brendova LVMH, koji će postati globalni partner tog sporta od 2025. godine.

Ugovor uključuje nekoliko legendarnih LVMH kuća među kojima su Luj Viton, Moet Henesi i Tag Hojer, navodi se na sajtu Formule 1.

U zajedničkom saopštenju dogovor je opisan kao "sporazum bez presedana između svetskog lidera u luksuzu i vrhunca motosporta" koji će biti započet sledeće sezone "u vreme neverovatne popularnosti, kulturnog značaja i opšteg uzbuđenja za Formulu 1 kao most između globalnog sporta i zabave".

Predsedik i izvršni direktor Liberti Medije vlasnika Formule 1, Greg Mafej rekao je da su LVMH i Formula 1 dva globalna brenda koja dosledno pomeraju granice kreativnosti i inovacija, vrednosti koje su ključne za Liberti Mediju.

Predsednik i izvršni direktor Formule 1 Stefano Domenikali naveo je da je taj sport zasnovan na nemilosrdnoj potrazi za izvrsnošću, vrednosti koja leži u srcu LVMH i da mu je drago što će to istorijsko partnerstvo početi naredne godine.

Teme