Web Analytics
Naslovne strane za petak, 4. oktobar 2024. godine - BetaRS

Naslovne strane za petak, 4. oktobar 2024. godine

Društvo | 04.10.2024 | access_time 09:30
Naslovne strane za petak, 4. oktobar 2024. godine
Foto: Beta/Amir Hamzagić
Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od petka, 4. oktobra pišu o dešavanjima u vezi sa litijumom, novom angažmanu bivšeg predsednika Srbije i Demokratske stranke Borisa Tadića i previđenim izmenama Krivičnog zakonika.

ALO - Ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović u intervjuu za list kaže "Početna plata nastavnika biće 105.000 dinara". "Ameri neće u rat", o sukobu na Bliskom istoku.

BLIC - "Bahatim ubicama za volanom 15 godina robije", piše list o predviđenim izmenama Krivičnog zakonika. List piše da virtuelna realnost utiče na intimu, u tekstu pod naslovom: "Mladi u Srbiji sve manje vode ljubav".

VEČERNJE NOVOSTI - List piše da je otvaranje pruge od Beograda do Subotice najavljeno za 24. novembar, u tekstu pod naslovom: "Od Beograda do Subotice sat i 10 minuta".

DANAS - "Opozicija najavljuje još veći otpor kopanju litijuma", piše list. "Boris Tadić direktor u kineskoj svemirskoj kompaniji", piše list o angažmanu bivšeg predsednika Srbije.

INFORMER - "Svet da se spremi za rat", izjavio je vrhovni vođa Irana Ali Hamnej. Vozom od Beograda do Subotice za 70 minuta, piše list. 

KURIR - List piše o brzoj železničkoj liniji od Beograda do Subotice koja će biti u funkciji od 24. novembra.

NOVA - List piše da su poljoprivrednici koji protestuju ljuti na vladu Srbije, u tekstu pod naslovom: "Mi imamo ministra protiv poljoprivrede". "Rate kredita za stan biće veće čak za 50 evra", piše list navodeći da se od 1. januara menja kamatna stopa.

POLITIKA - "Vojska Srbije zapošljava izviđače i tenkiste", piše list. "Pitanje KiM je suštinska tačka neslaganja sa SAD", kazao je ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić.

SRPSKI TELEGRAF - "Izrael će magnetom spržiti Iran", o navodima da Izrael poseduje elektromagnetno oružje.

Teme