Web Analytics
Obradović: Imali smo problema u skoku, radićemo na tome - BetaRS

Obradović: Imali smo problema u skoku, radićemo na tome

Kosarka | Izvor: Beta | 23.10.2024 | access_time 23:25
Obradović: Imali smo problema u skoku, radićemo na tome
Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je da je njegova ekipa u večerašnjoj utakmici protiv Virtusa u Evroligi imala mnogo problema u skoku i da se čini da situacija sa povredom Karlika Džonsa nije dobra.

"Ovo je Evroliga, jedna lopta utiče. Mnogo toga se desilo u poslednjoj četvrtini. Imali smo problem u skoku, s tim što je u prvoj četvrtini bilo sedam, u drugoj smo kontrolisali, imalu su samo jedan, ali su na početku drugog poluvremena ostali u igri. Slažem se da je to bio problem, radićemo na tome. Postoji nešto što je važno, a to je da se pokaže želja, da se zagradi i bori", rekao je Obradović na konferenciji za novinare u Beogradskoj areni.

Košarkaši Partizana izgubili su večeras u Beogradu od Virtusa 69:70, u utakmici petog kola Evrolige.

"U poslednjoj četvrtini odigrali smo nešto sporije, mada mislim i da smo neke situacije dobro odigrali. Ali suština je da će kao i uvek ljudi da gledaju poslednju odbranu i poslednji napad, ali se pre toga mnogo toga izdešavalo. Uradićemo analizu svega, šta je tu je, momci su se borili, idemo dalje", naveo je Obradović.

On je rekao da je posle utakmice pogledao poslednji napad Partizana i da su bila "dva prilično očigledna kontakta" na Ifeu Lundbergu i dodao: "Tako je kako je, šta da radimo".

Upitan je za napad u kome je kapiten Vanja Marinković promašio trojku posle dve uzastopne.

"To je verovatno i posledica samopouzdanja. Nije toliko problem promašen šut nego što smo posle toga u sledećem napadu primili laku trojku", rekao je trener crno-belih.

Košarkaš Partizana Karlik Džons se povredio, a Obradović je rekao da igrača očekuju pregledi.

"Pitao sam ga kako se oseća, rekao je da nije dobro. Sutra ujutro ide na snimanje pa ćemo videti", naveo je on.

Na pitanje o novoj upravi fudbalskog kluba Partizan, Obradović je rekao ima kompetentnijih od njega za komentar, ali da mu je drago i da nema ništa lepše ako su se Partizanovci ujedinili.

U šestom kolu 30. oktobra Partizan će dočekati Monako, a Virtus će biti domaćin Bajernu iz Minhena.

Teme