Web Analytics
Sferopulos: Nismo odigrali kako smo hteli; Mateo: Defanzivno smo odigrali dobro - BetaRS

Sferopulos: Nismo odigrali kako smo hteli; Mateo: Defanzivno smo odigrali dobro

Kosarka | Izvor: Beta | 24.10.2024 | access_time 23:20
Sferopulos: Nismo odigrali kako smo hteli; Mateo: Defanzivno smo odigrali dobro
Trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos izjavio je da njegova ekipa nije odigrala večerašnju utakmicu Evrolige protiv Real Madrida, koju je izgubila 72:95, kako je htela i da moraju ubuduće da igraju dosta agresivnije i pametnije.

"Mislim da nismo odigrali kako smo hteli. Moramo da budemo agresivniji i da igramo bolju odbranu. Treba pametnije da igramo u napadu, nismo na momente dobro čitali igru i to treba da popravimo", naveo je Sferopulos nakon utakmice.

Crvena zvezda je na gostujućem terenu izgubila od Real Madrida 72:95, u petom kolu Evrolige.

Trener Real Madrida Ćus Mateo rekao je da je njegova ekipa igrala dobru odbranu večeras i da je potrebno da nastave da se bore i da rade jako ubuduće.

"Defanzivno smo bili dobri, odigrali smo dobru utakmicu. Tražimo konstantnost, kontrolisali smo njihove šutere, dobro smo branili pik-en-rol situacije, odlično smo odigrali u odbrani i na skoku, i tako ćemo da napredujemo. Sad igramo dobro i bićemo sve opušteniji kasnije, treba da nastavimo da se borimo i da radimo. Imaćemo uspone i padove, popravljamo se u odbrani i bićemo još bolji kasnije", kazao je on.

Crvena zvezda i Real Madrid imaju po tri pobede i dva poraza.




Teme