Web Analytics
Naslovne strane za subotu, 26. oktobar 2024. godine - BetaRS

Naslovne strane za subotu, 26. oktobar 2024. godine

Društvo | 26.10.2024 | access_time 10:40
Naslovne strane za subotu, 26. oktobar 2024. godine
Foto: Beta/Dragan Gojic

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od subote, 26. oktobra pišu o poseti predsednice Evropske komisije Ursule fon der Lajden, ali i o detaljima proširene optužnice protiv roditelja Koste Kecmanovića, ubice iz "Ribnikara".

BLIC - "Otac sina nazivao 'psihopatom' i vodio u streljanu, majka se nije protivila", novi detalji proširene optužnice protiv Miljane i Vladimira Kecmasnovića. List piše i o poseti Ursule fon der Lajden, "Vučić: Dok sam ja predsednik, Srbija će ostati na evropskom putu".

VEČERNJE NOVOSTI - Vučić nakon posete predsednice EK: "Još jače će nas stiskati za sankcije protiv Rusije". List piše i da je Kecmanovićima proširena optužnica, "Na dužu robiju zbog Kostinog zanemarivanja".

DANAS - "Novo takmičenje u poniznosti Vučiću", kako su Tomislav Nikolić i Miloš Vučević govorili na 16. rođendanu SNS. List piše i o presudi glumcu i reditelju Draganu Bjelogrliću koji je osuđen uslovno na šest meseci zatvora zbog sukoba sa kolegom Predragom Gagom Antonijevićem: "Danas ste me nepravedno osudili".

NOVA - "Javašluk", "Nova" u napuštenoj kovid bolnici u Batajnici koja je plaćena 45 miliona evra. List piše i o gostovanju funkcionera SPS Branka Ružćića na televiziji N1, "Ružić se setio kičme ili želi novu funkciju".

POLITIKA - "Glavni strateški cilj ostaje članstvo u EU", Aleksandar Vučić ugostio Ursulu fon der Lajden. List prenosi utiske Dodika, Vulina i Mesarović iz Kazanja, "BRIKS nam ne postavlja neprihvatljive uslove".

KURIR - "Cilj", Vučić: Dok sam ja predsednik Srbija će ostati na evropskom putu. List piše i ptoširenoj optužnici protiv Kecmanovića, "Ribnikar, roditelji dečaka ubice optuženi za zlostavljanje deteta".

SRSPSKI TELEGRAF - "Đilasov čovek pao u Kirgistanu", o čoveku koji je navodno uhapšen kada je ponudio mito. List piše i o sastanku Vučića sa Ursulom fon der Lajen, "Dok sam ja predsednik Evropa će biti naš put".

INFORMER - "Branko Ružić sa Amerima udara na Srbiju": potpredsednik Glavnog odbora socijalista navodno se nedavno tajno sastao sa diplomatom iz ambasade SAD.

ALO - "Klinac vehabija zaklao policajca", o terorističkom napadu u Bosanskoj Krupi. List piše i da je u guranju ispred Gradske kuće u Loznici, uoči sednice lokalne skupštine "Ćuta udario radnika obezbeđenja".

Teme