Web Analytics
Naslovne stane za sredu 8. novembar - BetaRS

Naslovne stane za sredu 8. novembar

Društvo | 08.11.2023 | access_time 08:10
Naslovne stane za sredu 8. novembar
Foto: Beta/AMIR HAMZAGIC

Beogradski dnevni listovi na naslovni stranama današnjih izdanja najavljuju tekstove o izborima, o Kosovu, o drogi među osnovcima, o "muzeju OVK" u Severnoj Makedoniji, o ratu u Izraelu.

ALO - Izjava ministra finansija Siniše Malog o srpskoj ekonomiji "Mali: Inflacija pala na 8,5 odsto".

BLIC - "Blic TV" analiza izborne trke "Dobro je da postoji prljav veš u kampanji". Bliski istok: "Izrael u lovu na malog 'Hitlera' iz Gaze".

VEČERNJE NOVOSTI - Sa Kosova: "Nova igra Prištine i Zapada oko ZSO". Alarmantni podaci: "I osnovci zavisnici od droge!", piše list.

DANAS - Proglas javnih ličnosti u Srbiji: "Ne želimo da živimo u zverinjaku od države". Pismo nastavnika Ogledne osnove škole "Vladislav Ribnikar" listu: "Naša moralna obaveza je da brinemo o preživeloj deci".

INFORMER - "Srbija im je 'zverinjak'", list piše o konferenciji za novinare na kojoj je predstavljen "ProGlas" pred izbore 17. decembra, iza kojeg stoji grupa glumaca i intelektualaca.

KURIR - U tekstu "Moćno" list piše o naoružanju Vojske Srbije. "Stravično", o ratu Izraela i Hamasa u pojasu Gaze.

NOVA - Proglas javnih ličnosti "Za normalnu Srbiju, a ne za zverinjak". List piše da se po čačanskim selima nudi besplatna kablovska TV na dve godine: "Meštani sumnjaju da 'Telekom' kupuje glasove za SNS".

POLITIKA - Skandal u Severnoj Makedoniji: " 'Muzej OVK' veliča ideju 'Velike Albanije' ". Direktorka Muzeja Jugoslavije Neda Knežević kaže u intervjuu: "Multimedijalni događaj za otvaranje obnovljenog zdanja".

SRPSKI TELEGRAF - List piše o srpskoj ekonomiji u tekstu "BDP raste, inflacija brzo pada".

Teme