Web Analytics
PUPS izabrao Sinišu Perića za predsednika opštinskog odbora Zvezdara - BetaRS

PUPS izabrao Sinišu Perića za predsednika opštinskog odbora Zvezdara

Politika | 24.10.2023 | access_time 16:05
PUPS izabrao Sinišu Perića za predsednika opštinskog odbora Zvezdara
Foto: PUPS/Sinisa Djukic

Partija ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletera Srbije - Solidarnost i pravda izabrala je doktora turizma Sinišu Perića za predsednika opštinskog odbora Zvezdara, saopšteno je danas.

Za potpredsednike tog odbora izabrani su Milenko Ostojić, Marijana Živković i Mirjana Tovilović, saopštio je PUPS - Solidarnost i pravda.

"Puna akciona osposobljenost karakteriše jedan od najjačih opštinskih odbora PUPS-a, PUPS Zvezdara, kao i spremnost da se zajedno sa penzionerima, poljoprivrednicima i proleterima borimo i izborimo za naša programska načela 'Tri P' - Penzije prate plate, 13. penziju, socijalnu garantovanu penziju, preporod sela i nezaobilaznu participaciju radnika u upravljanju i raspodeli dobiti u državnim preduzećima", naveo je Perić na izbornoj skupštini.

Dodao je da se PUPS - Solidarnost i pravda zalaže i za 13. platu za radnike u javnim preduzećima.

Predsednik Izvršnog odbora PUPS - Solidarnost i pravda Ilo Mihajlovski kazao je da se ta stranka bori za stabilnost i redovnost isplate penzija, kao i za usklađivanje penzija po formuli "Tri P" - penzije prate plate, obezbeđivanje 13. penzije za penzionere sa najnižim primanjima i uvođenje instituta socijalne - garantovane penzije za sve osobe starije od 65 godina koje nisu ostvarile pravo na penziju i nemaju druge izvore prihoda.

Teme