Web Analytics
Glišić: Nikakvih prelaznih ili izmišljenih vlada neće biti - BetaRS

Glišić: Nikakvih prelaznih ili izmišljenih vlada neće biti

Politika | 17.03.2024 | access_time 10:30
Glišić: Nikakvih prelaznih ili izmišljenih vlada neće biti
Foto: Beta/Milan Obradovic

Predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Darko Glišić izjavio je da nikakvih prelaznih ili izmišljenih vlada, što traži opozicija, neće biti.

On je u intervjuu za Alo naglasio da u Srbiji može da bude formirana samo ona vlada koju je narod izabrao i podržao na izborima.

Glišić je ocenio da opozicija svojim ponašanjem i kroz svoje govore podstiče nasilje, navodi ljude da kroz nasilje izražavaju neko svoje političko nezadovoljstvo, ili neki politički stav i takve ljude okuplja oko sebe.

"Takvih izjava je bilo mnogo. Od toga da će predsedniku dete da zatvore u šaht, da će brata da mu obese, da će njega da ubiju, da će roditelje da mu uklone, likvidiraju. Sam podatak da su napali i sa leđa udarili jednu ženu govori o tome o kakvim se kukavicama radi", rekao je Glišić.

Dodao je da je vrhunac licemerja to što opozicija sebe naziva "Srbija protiv nasilja".

Glišić je rekao da na novim izborima u Beogradu 2. juna naprednjaci očekuju bolji rezulatt nego u decembru.

"Analizirali smo gde smo pogrešili i gde smo eventualno napravili neki propust. Trudimo se da to ispravimo. Vrlo smo samokritični prema sebi, prema našim ljudima sa kojima smo radili. Gledamo da ispravimo greške i da nekim svojim lošim postupkom ili nekom svojom neodmerenom izjavom ili lošom aktivnošću ne urušimo dobru politiku koja je vođena u Beogradu i ugled predsednika (Srbije Aleksandra) Vučića", podvukao je Glišić.

Teme