Web Analytics
Jankulović (SSP): SNS pretvorio Pančevo u deponiju, grad nikad prljaviji - BetaRS

Jankulović (SSP): SNS pretvorio Pančevo u deponiju, grad nikad prljaviji

Politika | 28.07.2024 | access_time 15:35
Jankulović (SSP): SNS pretvorio Pančevo u deponiju, grad nikad prljaviji
Foto: Beta/Ana Slović
Pokrajinski poslanik Stranke slobode i pravde (SSP) Bojan Jankulović optužio je danas vladajuću Srpsku naprednu stranku (SNS) da je odgovorna za to što je Pančevo "pretvoreno u deponiju".

"Javno preduzeće Higijena iz Pančeva, koje je postalo poznato po tome što je potpredsednici Pokrajijnske vlade i funkcionerki SNS Sandri Božić obezbeđivalo dodatni honorar i pored njene poslaničke plate, a potom i zapošljavanje uhapšenih članova Belivuk grupe - kao što je Vladimir Grek - pretvorilo je Pančevo u deponiju", naveo je Jankulović u pisanoj izjavi.

Dodao je da je JP Higijena ono isto preduzeće čiji je direktor Mišo Marković u predizbornoj kampanji obilazio Beograđane po zgradama na Vidikovcu da im objasni za koga da glasaju pa su ga "ljudi morali isterivati iz sopstvenih zgrada".

"Za to vreme, u Pančevu gotovo da ne postoji kontejner i u samom centru grada koji nije narastao u deponiju, trava i šikara prelazi metar visine, parkovi za decu su zapušteni i nebezbedni, a grad nikad prljaviji", naveo je Jankulović.

Teme