Web Analytics
Rakić (DS): Zbog proslave SNS, u Vršcu sve zatvoreno osim jedne pekare - BetaRS

Rakić (DS): Zbog proslave SNS, u Vršcu sve zatvoreno osim jedne pekare

Politika | 24.10.2024 | access_time 13:25
Rakić (DS): Zbog proslave SNS, u Vršcu sve zatvoreno osim jedne pekare
Foto: Beta/Milan Ilić
Poslanica Demokratske stranke (DS) iz Vršca Dragana Rakić izjavila je da je danas u tom gradu, zbog proslave godišnjice postojanja Srpske napredne stranke (SNS), sve zatvoreno osim jedne pekare.

Rakić je za "Danas" kazala da je policija još sinoć počela da raščišćava grad.

"Ukolonjeni su parkirani automobili u Ulici Žarka Zrenjanina, a na konstataciju građana da imaju zakupljen parking, policija im je rekla da oni ništa ne mogu, jer je takvo naređenje stiglo odozgo", navela je ona.

Po njenim rečima, sinoć je jedan opštinski službenik išao od radnje do radnje u Ulici Vuka Karadžića koja vodi do Hale "Milenijum", i preporučivao vlasnicima radnji da danas ne otvaraju vrata svojih lokala.

"Pitali su građani postoji li neki papir, naredba, ali im je rečeno da ništa ne postoji, ali da je to preporuka. Tako su danas radnje zatvorene, a radi samo jedna pekara čiji je vlasnik naprednjak", kazala je Rakić.

Ona napominje da u opštini nema službenika i da danas sigurno neće moći da se obave administartivni poslovi u opštini.

Uz sve to je "zaposlenima u vrtićima, školama, neuropsihijatriji i drugim ustanovama naređeno da u 13 sati s posla odmah idu u Halu 'Milenijum', kako se slučajno ne bi razbežali", objašnjava poslanica DS i dodaje da je i lokalni saobraćaj iz Pančeva od 12 sati preusmeren za potrebe dovoženja ljudi na proslavu SNS-a.

"Ukinut je jedan broj redovnih polazaka za prevoz građana, tako da moraju da se sami snalaze", kazala je i dodala da će saobraćaj biti potpuno obustavljen u delu grada od 12.00 do 22.00 časa.

Vladajuća SNS je ranije najavila da će proslaviti 16 godina svog postojanja skupom u četvrtak, 24. oktobra sa početkom u 18.00 časova, u "Milenijum centru" u Vršcu.

Teme